Om NO.1 By Ox

NO. 1 by OX er det nyeste plus size mærke fra den vidunderlige og livsglade Anette Oxenbøll, der nu er sprunget ud som tøjdesigner med sit skønne tøjmærke NO. 1 By OX.

 Anette Oxenbøll er et kendt ansigt med mange års erfaring indenfor plus size. No. 1 by OX er spændende og dristigt, og så er det bragende smukt, hvilket gør, at man næsten ikke kan lade være med at smile. NO. 1 by OX handler om livsglæde for alle og enhver.

Derfor vil mærket indfri den moderne kvindes ønske om en garderobe, med super smarte designs, fine detaljer med kant og god pasform. 

NO. 1 by OX er bestemt ikke kedeligt, og derfor er du altid garanteret en fantastisk oplevelse med tøjet – uanset om det er til hverdag eller fest. 

​Det tøj du køber skal følge dine kurver – ikke omvendt. NO.1 by OX er da også kendetegnet ved god stil, der smukt fremhæver din krops naturlige skønhed. Vi arbejder i mange flotte kvaliteter, prints, skind og pels. Vi glæder os til at vise jer alle kollektionerne og håber at i lige som os, føler jer som den  stjerne, I er med jeres nye tøj fra NO. 1 by OX.